Lue miten asiakkaani Sari selätti polvivaivat

Lue miten asiakkaani Sari selätti polvivaivat

Apr 14, 2018 / By : / Category : Uncategorized

En osaa sanoa tarkkaa aikaa, että milloin kivut poistuivat. Ne vähenivat pikku hiljaa. Noin neljän kuukauden yhteistyön jälkeen olin kivuton ja en kokenut enää polvi- tai selkäkipuja. Pääsin palaamaan lenkkipolulle, joka ei kuitenkaan tapahtunut mitenkään kerta rysäyksellä. Lisäsin juoksulenkkejä valmennuksen aikana aina oman tuntemuksen mukaan. Kummallisinta oli lopuksi huomata, että polvet eivät rutisseet enää. Mukavana boonuksena oli, että voimatasoni kehittyivät koko kropassa. Projektimme lopussa vedinkin viisi leukaa, kun alussa en saanut yhtään!

Olen todella tyytyväinen ja iloinen että kivut ovat hävinneet ja pystyn taas harrastamaan juoksemista. Nyt pärjään hyvin töissäni ja selkäkivut eivät vaivaa, vaikka työnkuva on sama kuin ennen. Marjastamaan kykenen hyvin ja saan itse kannettua täydet marjaämpärit. Lisäksi kävely kovalla alustalla, asfaltilla, sujuu normaalisti ja kivuttomasti. Koen elämänlaatuni parantunut huomattavasti, kun kivut ovat poissa.

En osaa sanoa tarkkaa aikaa, että milloin kivut poistuivat. Ne vähenivat pikku hiljaa. Noin neljän kuukauden yhteistyön jälkeen olin kivuton ja en kokenut enää polvi- tai selkäkipuja. Pääsin palaamaan lenkkipolulle, joka ei kuitenkaan tapahtunut mitenkään kerta rysäyksellä. Lisäsin juoksulenkkejä valmennuksen aikana aina oman tuntemuksen mukaan. Kummallisinta oli lopuksi huomata, että polvet eivät rutisseet enää. Mukavana boonuksena oli, että voimatasoni kehittyivät koko kropassa. Projektimme lopussa vedinkin viisi leukaa, kun alussa en saanut yhtään!

Olen todella tyytyväinen ja iloinen että kivut ovat hävinneet ja pystyn taas harrastamaan juoksemista. Nyt pärjään hyvin töissäni ja selkäkivut eivät vaivaa, vaikka työnkuva on sama kuin ennen. Marjastamaan kykenen hyvin ja saan itse kannettua täydet marjaämpärit. Lisäksi kävely kovalla alustalla, asfaltilla, sujuu normaalisti ja kivuttomasti. Koen elämänlaatuni parantunut huomattavasti, kun kivut ovat poissa.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *